Διασύνδεση Nazareth ERP με το iOrder

iorder

Υλοποιήθηκε απο το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, η διασύνδεση του λογιστικού προγράμματος Nazareth ERP με το πρόγραμμα iOrder.

Το iOrder, αποτελεί μια απλή στη χρήση της εφαρμογή για iPad και iPhone, οπου χρησιμοποιείται για την online παραγγελιοληψία,  παρουσίαση προϊόντων, προβολή τιμοκαταλόγων κλπ. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε απο μεμονομένους πωλητές είτε απο πωλητές που δρούν στα πλαίσια μιας εταιρείας με περισσότερους απο έναν πωλητές. Στην δεύτερη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα όλες οι παραγγελίες απο όλους τους πωλητές εισάγονται αυτόματα στο κεντρικό σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών που τηρείται στην εταιρεία.

 

Το τμήμα προγραμματισμού του Nazareth πραγματοποίησε τις εξής διασυνδέσεις:

1. Import Παραγγελιών

Η διαδικασία που ακολουθείται:

  1. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο iOrder εξάγονται σε αρχείο η κάθε μια και αποστέλλονται με email στο λογιστήριο.
  2. Το λογιστήριο συγκεντρώνει όλες τις παραγγελίες σε έναν φάκελο.
  3. Το Nazareth ERP, συννεννόνει όλα αυτά τα αρχεία σε ένα (merging) και κάνει αυτόματα το import των στοιχείων μαζικά. Με αυτό το τρόπο, ο χρόνος και ο φόρτος εργασίας ελαχιστοποιείται κατα πολύ, μιας και δεν χρειάζεται να γίνεται η ίδια διαδικασία για κάθε μια παραγγελία ξεχωριστά.
  4. Στη συνέχεια προβάλονται οι παραγγελίες και μπορούν να τυπωθούν μονομιάς μαζικά με μια ειδική ευανάγνωστη μορφοποίηση.
  5. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μετατρέψει τις παραγγελίες, ως Παραγγελία στο ERP και ως απευθείας Παραστατικό Πώλησης.
  6. Τηρήται ΖΕΥΞΗ κωδικών ειδών μεταξύ Nazareth ERP & iOrder. Δηλαδή, υπάρχει εναλλακτικός κωδικός στο ERP ίδιος με τον κωδικό του iOrder. Η όλη διαδικασία, μπορεί να επιτευχθεί και εκ των υστέρων και όχι μόνο κατα την εισαγωγή.

 

2. Export Υπολοίπων

Τα υπόλοιπα πελατών – ειδών εξάγονται σε αρχείο EXCEL τα οποία ανεβαίνουν στο iOrder και ενημερώνουν τα υπόλοιπα απευθείας μέσα στην εφαρμογή. Ο πωλητής στη συνέχεια, διαθέτει τα ενημερωμένα στοιχεία.

 

Η διασύνδεση συνεχώς αναβαθμίζεται ωστε να είναι συμβατή και πλήρως λειτουργική με όλες τις νέες εκδόσεις του Nazareth ERP αλλα και του iOrder.